Om du vill få uppdateringar om nytt innehåll på uffebloggen så kan du anmäla ditt intresse nedan genom att fylla i din e-postadress och sedan klicka på knappen ”Subscribe”.


 

Genom att anmäla din e-postadress så får du ett e-postmeddelande från uffebloggen med ett sammandrag av artikeln och en länk till denna artikel  (om en artikel eller flera publicerats under en dag).

Avanmäla uppdateringar

Om du inte längre vill prenumerera på uppdateringar via e-post från uffebloggen avanmäl dig då genom att ändra dina inställningar för utskick. Det finns två vägar in till avanmälningensfunktionen.

Du kan avanmäla dig när du är inloggad. Då klickar du på ”profile” ovan (på denna sida). Observera att du endast ser profile-länken när du är inloggad på denna sida. Om du är oinloggad ser du anmälningsformuläret. Tyvärr fungerar det inte att avanmäla sig via formuläret. Du måste göra det genom att ändra dina inställningar. Följ instruktionerna nedan för att avanmäla dig från utskick från uffebloggen.

Klicka på profile ovan för att avanmäla dig från uppdateringar från uffebloggen. Klicka på profile ovan för att avanmäla dig från uppdateringar från uffebloggen.

Om du inte är inloggad (och inte ser profile länken enligt bilden) så loggar du in via denna länk. Inloggningsformuläret ser ut enligt nedan, fyll i dina inloggningsuppgifter i rutorna för Username och Password. Klicka sedan på knappen Log In.

Fyll i dina inloggningsuppgifter för att logga in på uffebloggen Fyll i dina inloggningsuppgifter för att logga in på uffebloggen

När du har loggat in kommer du till din profilsida (se nedan). Här kan du till exempel mata in mer uppgifter om dig själv och ändra lösenord. För att avanmäla dig från prenumerationen fortsätt genom att klicka på länken Subscribe2 (se röd markering nedan).

Så här ser din profilsida ut, klicka på Subscribe2 för att avanmäla dig

Här klickar du i ”No” och sedan på knappen ”Update Preferences”. Klart. Du får nu inte längre uppdateringsutskicken, men kan fortfarande logga in på uffebloggen.

Klicka i radioknappen "No" och klicka sedan på knappen Update Preferences

Biljetter